”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Sierpleister Amsterdam

Wilt u sierpleister in Amsterdam laten aanbrengen door een professioneel stucadoorsbedrijf? Dan is Smit Stucadoors de partij die u zoekt. Wij hebben het antwoord op al uw wand- en plafondwensen. Van grote stucadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven tot strak stucwerk en prachtige sierlijsten voor bij u thuis. Wij gebruiken de beste materialen en we werken met de nieuwste technieken. U bent bij ons verzekerd van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Sierpleister Amsterdam | wat zijn uw mogelijkheden?

Sierpleister in Amsterdam begint steeds populairder te worden. Dat komt met name door het sterk toegenomen aantal varianten. Vrijwel ieder effect is haalbaar terwijl toch de strakke uitstraling van de wand behouden blijft. Qua sierpleister hebt u bij ons de volgende mogelijkheden:

• Spachelputz

• Structuurputz (Granol)

• Rustiekputz

• Stucco pleisters met Italiaans effect

• Mozaiekpleister

• Lemen pleistersStucadoor Purmerend | hoe gaan wij te werk?

Bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Tijdens het werk zelf zijn wij vakkundig, vlot en zelfstandig. Uitvoerders hebben geen omkijken naar ons en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Als het werk klaar is, lopen we alles samen na zodat u zeker weet dat alles naar wens is. En als vanzelfsprekend ruimen we alles na afloop netjes op.Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Spuitwerk Amsterdam, Stucadoor Purmerend, Stucadoor Zaandam, Stucadoor Hoorn, Stucadoor Amsterdam, Stukadoor Amsterdam, Stucadoor Alkmaar, Stucadoor Heiloo, Stucadoor Heerhugowaard, Stucadoor Beverwijk

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur