”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Bergen

De beste stucadoor in Bergen en omgeving? Dan bent u bij Smit Stucadoors uit Volendam aan het juiste adres. Wij voeren al uw stucadoorswerk voor u uit. Variërend van grote projecten voor aannemers en bouwbedrijven tot klein stucwerk bij u thuis. Smit Stucadoors gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.Stucadoor Bergen | wat doen wij?

Als allround stucadoor in Bergen voeren wij diverse soorten projecten uit van verschillend formaat. Zo bieden wij bouwbedrijven en aannemers hulp bij nieuwbouwprojecten of grote verbouwingen. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon terecht voor een stucadoorsklus in uw woning.Stucadoor Bergen | hoe gaan wij te werk?

Bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Vervolgens voeren wij het werk vakkundig, vlot en zelfstandig uit. Als aannemer hebt u naar ons geen omkijken en als particulier hoeft u voor ons niet thuis te blijven. Als het werk klaar is, lopen we allessamen na zodat u zeker weet dat alles naar wens is. En als vanzelfsprekend ruimen we alles na afloop netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Bergen? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Castricum, Stucadoor Amsterdam Noord, Stucadoor Monnickendam, Stucadoor Broek in Waterland, Stucadoor Beemster, Stucadoor Edam, Sierpleister Zaandam, Sierpleister Purmerend, Sierpleister Amsterdam, Spuitwerk Amsterdam

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur