”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Heemskerk

Bent u op zoek naar een goede stucadoor in Heemskerk en omstreken? Smit Stucadoors uit Volendam staat voor u klaar. Wij hebben het antwoord op al uw wand- en plafondwensen. Variërend van grote projecten voor aannemers en bouwbedrijven tot klein stucwerk bij u thuis. Wij gebruiken de beste materialen en we werken met de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.Stucadoor Heemskerk | wat doen wij?

Als allround stucadoor in Heemskerk voeren wij diverse soorten projecten uit van verschillend formaat. Zo bieden wij bouwbedrijven en aannemers hulp bij nieuwbouwprojecten of grote verbouwingen. Particulieren kunnen bij ons terecht voor stucadoorswerk bijvoorbeeld bij een verbouwing of aanbouw of een renovatie.Stucadoor Heemskerk | wat kunt u verwachten?

Als u ons belt voor een afspraak dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Tijdens het werk zelf zijn wij vakkundig, vlot en zelfstandig. Uitvoerders hebben geen omkijken naar ons en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Als het werk klaar is, lopen we alles samen na zodat u zeker weet dat alles naar wens is. Uiteraard ruimen we alles netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Heemskerk? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Noord Holland, Stucadoor Enkhuizen, Stucadoor Bergen, Stucadoor Castricum, Stucadoor Amsterdam Noord, Stucadoor Monnickendam, Stucadoor Broek in Waterland, Stucadoor Beemster, Stucadoor Edam, Sierpleister Zaandam

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur