”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een goede stucadoor in Heerhugowaard en omstreken? Dan is Smit Stucadoors uit Volendam de partij die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor al uw stucadoorswerk. Van grote stucadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven tot strak stucwerk en prachtige sierlijsten voor bij u thuis. Smit Stucadoors gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.

Stucadoor Heerhugowaard | ons aanbod

Als allround stucadoor in Heerhugowaard bieden wij u verschillende soorten stucadoorswerk. Aannemers en bouwbedrijven kunnen bij ons terecht voor grote projecten en verbouwingen. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon terecht voor een stucadoorsklus in uw woning.

Stucadoor Heerhugowaard | onze aanpak

Bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Vervolgens voeren wij het werk vakkundig, vlot en zelfstandig uit. Uitvoerders hebben geen omkijken naar ons en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Na afloop loopt u samen met ons alles na om te kijken of alles naar wens is. En als vanzelfsprekend ruimen we alles na afloop netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Heerhugowaard? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Beverwijk, Stucadoor Heemskerk, Stucadoor Noord Holland, Stucadoor Enkhuizen, Stucadoor Bergen, Stucadoor Castricum, Stucadoor Amsterdam Noord, Stucadoor Monnickendam, Stucadoor Broek in Waterland, Stucadoor Beemster

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur