”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Heiloo

Een professionele stucadoor in Heiloo en omstreken? Dan gaat u naar Smit Stucadoors uit Volendam. Wij hebben het antwoord op al uw wand- en plafondwensen. Variërend van grote projecten voor aannemers en bouwbedrijven tot klein stucwerk bij u thuis. Wij gebruiken de beste materialen en we werken met de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.

Stucadoor Heiloo | ons aanbod

Als allround stucadoor in Heiloo voeren wij diverse soorten projecten uit van verschillend formaat. Zo kunt u als bouwbedrijf of aannemer vertrouwen op onze ruime ervaring bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon terecht voor een stucadoorsklus in uw woning.Stucadoor Heiloo | wat kunt u verwachten?

Als u ons belt voor een afspraak dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Vervolgens voeren wij het werk vakkundig, vlot en zelfstandig uit. Als aannemer hebt u naar ons geen omkijken en als particulier hoeft u voor ons niet thuis te blijven. Na afloop loopt u samen met ons alles na om te kijken of alles naar wens is. En voor we weg gaan ruimen we de boel weer netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Heilo? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Heerhugowaard, Stucadoor Beverwijk, Stucadoor Heemskerk, Stucadoor Noord Holland, Stucadoor Enkhuizen, Stucadoor Bergen, Stucadoor Castricum, Stucadoor Amsterdam Noord, Stucadoor Monnickendam, Stucadoor Broek in Waterland

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur