”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Noord Holland

Op zoek naar een stucadoor in Noord Holland en omgeving? Smit Stucadoors uit Volendam staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor alle soorten stucadoorsprojecten. Zowel grote projecten voor bouwbedrijven en aannemers als traditioneel stucwerk voor particulieren. Smit Stucadoors gebruikt alleen de beste materialen en de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.Stucadoor Noord Holland | wat zijn de mogelijkheden?

Als veelzijdige stucadoor in Noord Holland kunt u bij ons terecht voor diverse soorten stucadoorswerk. Zo bieden wij bouwbedrijven en aannemers hulp bij nieuwbouwprojecten of grote verbouwingen. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon terecht voor een stucadoorsklus in uw woning.Stucadoor Noord Holland | hoe gaan wij te werk?

Bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij maken dan een inventarisatie van de werkzaamheden en een passende en vrijblijvende offerte. Tijdens het werk zelf zijn wij vakkundig, vlot en zelfstandig. Als aannemer hebt u naar ons geen omkijken en als particulier hoeft u voor ons niet thuis te blijven. Als het werk klaar is, lopen we alles samen na zodat u zeker weet dat alles naar wens is. En als vanzelfsprekend ruimen we alles na afloop netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Noord Holland? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Enkhuizen, Stucadoor Bergen, Stucadoor Castricum, Stucadoor Amsterdam Noord, Stucadoor Monnickendam, Stucadoor Broek in Waterland, Stucadoor Beemster, Stucadoor Edam, Sierpleister Zaandam, Sierpleister Purmerend

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur