”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Purmerend

Bent u op zoek naar een goede stucadoor in Purmerend en omstreken? Kom dan langs bij Smit Stucadoors in Volendam. Wij hebben het antwoord op al uw wand- en plafondwensen. Van grote stucadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven tot strak stucwerk en prachtige sierlijsten voor bij u thuis. Wij werken met moderne technieken en de beste materialen. U bent bij ons verzekerd van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs.Stucadoor Purmerend | wat zijn de mogelijkheden?

Als allround stucadoor in Purmerend voeren wij diverse soorten projecten uit van verschillend formaat. Zo kunt u als bouwbedrijf of aannemer vertrouwen op onze ruime ervaring bij nieuwbouwprojecten. Particulieren kunnen bij ons terecht voor stucadoorswerk bijvoorbeeld bij een verbouwing of aanbouw of een renovatie.

Stucadoor Purmerend | onze aanpak

Als u ons belt voor een afspraak dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Wij maken dan een inventarisatie van de werkzaamheden en een passend en vrijblijvende offerte. Tijdens het werk zelf zijn wij vakkundig, vlot en zelfstandig. Uitvoerders hebben geen omkijken naar ons en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Na afloop loopt u samen met ons alles na om te kijken of alles naar wens is. Uiteraard ruimen we alles netjes op.Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Zaandam, Stucadoor Hoorn, Stucadoor Amsterdam, Stukadoor Amsterdam, Stucadoor Alkmaar, Stucadoor Heiloo, Stucadoor Heerhugowaard, Stucadoor Beverwijk, Stucadoor Heemskerk, Stucadoor Noord Holland

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur