”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Adrianus Bleijsstraat 3
1132 VA Volendam

T: 0299 714204

F: 0299 714205
M: 06-51968423
E: info@smitstucadoors.nl

Stucadoor Hoorn

Bent u op zoek naar een goede stucadoor in Hoorn en omstreken? Dan is Smit Stucadoors uit Volendam de partij die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor alle soorten stucadoorsprojecten. Variërend van grote projecten voor aannemers en bouwbedrijven tot klein stucwerk bij u thuis. Wij gebruiken de beste materialen en we werken met de nieuwste technieken. Wij garanderen u hoogstaand stucwerk tegen een scherpe prijs.Stucadoor Hoorn | wat is er mogelijk?

Als veelzijdige stucadoor in Hoorn kunt u bij ons terecht voor diverse soorten stucadoorswerk. Zo kunt u als bouwbedrijf of aannemer vertrouwen op onze ruime ervaring bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast kunnen particulieren bij ons terecht voor het stucadoorswerk voor een verbouwing, aanbouw of renovatie.Stucadoor Hoorn | hoe gaan wij te werk?

Bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Dan maken wij een inventarisatie van de nodige werkzaamheden en een passende offerte. Tijdens het werk zelf zijn wij vakkundig, vlot en zelfstandig. Uitvoerders hebben geen omkijken naar ons en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Na afloop loopt u samen met ons alles na om te kijken of alles naar wens is. Uiteraard ruimen we alles netjes op.Contact

Direct een afspraak maken met een stucadoor in Hoorn? Neem gerust contact op via 0299 – 714204 of stuur een mailtje naar info@smitstucadoors.nl Liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan even ons contactformulier in.


Meer informatie:
Stucadoor Amsterdam, Stukadoor Amsterdam, Stucadoor Alkmaar, Stucadoor Heiloo, Stucadoor Heerhugowaard, Stucadoor Beverwijk, Stucadoor Heemskerk, Stucadoor Noord Holland, Stucadoor Enkhuizen, Stucadoor Bergen

 

 

Klik op de foto om een impressie te krijgen van het project »

 

 

Nieuws

» Tot wel 13% korting op uw stucwerk!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur