”5 jaar garantie op binnenstucwerk!”

 

Ventersgracht 6
1131BT Volendam

T: 06 5196 8423

E: info@smitstucadoors.nl
KvK-nr: 37122882


Stappenplan

Onze aanpak

Smit Stucadoorswerk weet van aanpakken en we laten graag zien hoe we dat doen. Met ons heldere drie-stappenplan leest u hoe we te werk gaan van eerste contact tot oplevering van de opdracht.  

 

Stap 1 Contact en inventarisatie

U bent via de website of via een andere bron op het spoor gekomen van Smit Stucadoorswerk en belt ons. Of u heeft het invulformulier op de website gebruikt en wordt teruggebeld. Tijdens dit telefonisch contact kan er een inventarisatie worden gemaakt van de opdracht. Afhankelijk van de werkzaamheden en de soort opdracht kan op basis van deze gegevens snel een offerte worden uitgebracht. Vooral bij renovatie, aan- of verbouw wordt eerst een afspraak gemaakt. Het is nodig om de werkzaamheden ter plaatse op te nemen om tot een passende offerte te kunnen komen.

 

Stap 2 Offerte en planning

We bieden u een passende offerte en wanneer deze is geaccordeerd maken we een planning om de werkzaamheden uit te voeren. Smit Stucadoorswerk werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Uitvoerders hebben geen omkijken naar Smit Stucadoorswerk en particulieren hoeven voor ons niet thuis te blijven. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd alvorens de fase van oplevering in te gaan.

 

Stap 3 Oplevering   

Samen met de opdrachtgever lopen we de werkzaamheden na. Smit Stucadoorswerk is niet bang voor kritiek. We weten dat we goed zijn, maar feilloos is niemand. Mocht er iets aan het geleverde werk mankeren of mocht er iets opvallen, dan horen we het graag en herstellen waar nodig.  

 

 

Klik hier om een impressie te krijgen van onze projecten »

 

 

Nieuws


10% korting van januari t/m maart! Profiteer nu van deze aanbieding en vraag een offerte aan!

 

 

Stucen in stappen

1. Offerte aanvragen

2. Binnen 24 uur ontvangt

u een vrijblijvende offerte

3. U ondertekend

eventueel de offerte

4. De werkzaamheden

worden uitgevoerd

5.De werzaamheden

worden samen nagekeken

en gecontroleerd

6. U ontvangt de factuur